lauantai 21. toukokuuta 2011

"Wait then as my heart drops, and my back begins to tingle"

Pointsit sille, joka keksii mitä tällaisista hassuista palleroista syntyy.


Oon kurkkuani myöten koulujutuissa, mutta en vaan saa itsestäni mitään puhtia hoidettua niitä pois alta. Äidinkielen tekstejä on neljä (thank god sain yhden tehtyä..), psykologian itsenäisen suorituksen tehtäviä puolet, matikan tehtäviä ainakin 40 ja englannin sanoja muutaman kappaleen verran. Oon jo niin lomafiiliksissä, etten saa oikeasti mitään aikaiseksi. Kaikki muut riemuitsevat sitä, kuinka vuoden viimeiset kokeet ovat poissa alta, kun mun pitäisi vain jaksaa lukea ja lukea. Voin ihan rehellisesti sanoa olevani tosi väsynyt. Ja mistä sen tietää: nukun nykyään ihan jatkuvasti kesken oppituntien. Se on vähän noloa, mutta tuskin mun kurssinumeroni siihen kaatuvat. Sitä paitsi, tässä jaksossa taitaa olla jopa yksi aine, josta voin rehellisesti odottaa ysiä. Kaikki loput - saavat mennä omalla painollaan.

Rupesin eilen illalla miettimään kesälomaa samalla, kun katsoin Mamma Miaa noin miljoonatta kertaa. Haluaisin tehdä kaikkea kivaa ja nähdä kavereita, mutta se taitaa jäädä haaveeksi. Ihan niin kuin viime kesänä. Suunniteltiin kamalasti kaikkea kivaa, mutta mitään ei toteutettu ja vietin maailman ihanimman intiaanikesän pääasiassa tylsistellen kotona (ok meillä oli kyllä parvekkeen kaide poissa remontin takia, joten nautin omasta pienestä "terassistani" tietokoneen kanssa) tai mummmolassa.

Huhuh en edes uskalla lukea tota aiemmin kirjoittamaani tekstiä. Voin vaan kuvitella miten epäselvää jauhantaa se on. :D Mut what ever. Tänä iltana aion lysähtää sohvalle katsomaan Bondia (koska Piers Brosnan!) ja huomenna luvassa koulujuttuja. Ei tästä tule muuten mitään.

Ja. Vastaus kuva-arvoitukseen. Tein taas uuden satsin macaron-keksejä. Tervetuloa syömään. Täytteenä on mascarponea ja valkosuklaata, nam!8 kommenttia:

 1. hei noihan näyttääki macaronseilta! :--D en oo ikinä maistanu niitä, oon sivistymätön. :--c tee kesäkuussa vaikka päiväreissu helsinkii, oon mestoilla sillon, olis ihana nähdä!

  VastaaPoista
 2. Katoin ensin just NIIKSI sinisiksi tableteiksi joita tarvii kröhöm... :D Paljastuikin jotain ihan muuta, vitsit että näyttää hyviltä :P

  VastaaPoista
 3. Paula, joo kuule mua ei pidättele mikäään!

  Jossu, anteeks mut tipuin just tuolilta, tää oli paras. :D

  VastaaPoista
 4. Nuo macaron-keksit näyttää niin hyville! Tulisin kyllä mielelläni käymään :D

  VastaaPoista
 5. Tiiän kyl paremmin kun hyvin ton "nonii nyt on paras kesä ikinä ja tehään sitätätätota ja nähään kaikkia" mut sitte huomaaki koulujen alkaessa ettei oo tehny muuta koko kesänä ku istunu koneella.. :D
  Tykkään muutenki hurjasti tästä sun blogista, saitpas uuden stalkkerin. =)

  VastaaPoista
 6. heyy ihana blogi sullla ♥ jään todellakin seurailee ;D ja tuu ihmees kans lukee mun leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. No en ois tosta ekasta kuvasta kyllä osannu arvata :D mutta näyttävät mielettömän hyviltä! En oo koskaan sellasii maistanu, vaikka monta kertaa on pitäny..

  VastaaPoista
 8. Derya, kiitos paljon! (: Päätyi sunkin blogisi mun omalle lukijalistalleni.

  Melli, kannattaa ihan ehdottomasti maistaa, noi ovat päätyneet niin mun kuin äidinkin ykkösherkuiksi kuluneen kuukauden aikana.

  VastaaPoista