maanantai 6. kesäkuuta 2011

What are you waiting for? As we go towards the light

Intiaanikesä tuli takaisin! Musta on mielettömän ihanaa aloittaa kesäloma tällaisissa helteissä, koska seuraavien kolmen viikon aikana tapahtuu kaikkea mahtavaa, niin kuin taisin edellisessä postauksessa mainita. Huomenna Joensuuhun ja parasta (Emilian miittamisen lisäksi) tässä taitaa olla se, että kävin äsken hakemassa kamerani takaisin huollosta, jee! Ehdin huolestua kamalasti siitä, että joutuisin viettämään loman alkupuolen ilman kameraa, mutta pistivät tällä kertaa Canonilla töpinää töppösiin, koska edellinen huolto kesti reilut kolme viikkoa ja nyt meni puolitoista. Kävin tänään kameran haun ohessa penkomassa keskustan vaatekauppoja ja nautin tosta ihanasta lämpötilasta. Nyt kelpaa istua omassa huoneessa tuulettimen kanssa ja juoda raparperisimaa, nam!


Mäkin sorruin tähän uuteen, hienoon teinivillitykseen: minituubiin. Ehkä maailman näppärin keksintö ohuiden tai lörppöjen toppien alla. Ostin omani Ginasta mustana ja turkoosina ja tykkään ihan sairaasti, koska kaappiin on alkanut ilmestyä just noita edellä mainittuja ohuita toppeja, jotka näyttää vähän tyhmiltä joko paksun topin tai pelkkien rintsikoiden kanssa. Myös shortsit ja toppi ovat tän päivän ostoksia. En oikein tiedä, että mihin noi shortsit yhdistäis, mutta ne olivat aivan ihanan väriset ja sen takia pakko saada!
Ainiin ja kakkoskuvassa mun uudet rakkauskenkäni: Vagabondin Florencet. Maailman kauneimmat ja ennen kaikkea mukavimmat kopot. Voisin vaikka nukkua ne jalassa, hehe!

Ainiin! Kuunnelkaa kaikki Norma Sassia. Maailman paras, uusi bändi!


So Hip They're Hopeless


Robbery


Mä lähden nyt katsomaan Täykkärien kauden päätöstä, näkyillään!


// AINIIN!
Osallistukaahan kaikki Rosan blogin arvontaan, siellä on luvassa superkiva palkinto!

4 kommenttia:

 1. ihania ostoksia, etenki noi florencet aa kuolema! <3

  VastaaPoista
 2. Hihi minun Florencet. <3 Käy oikeesti kaikkien vaatteiden kanssa niiin hyvin. Pitäisköhän alkaa keräämään kaikissa väreissä.. :D

  VastaaPoista
 3. Pidän kengistäsi! Lämpenin kyllä kympillä kans huoneesi (?) tapetille <3__<3 plus tietty sulle!

  VastaaPoista
 4. Onks noi shortsit Ginasta? Jos on niin mulla taitaa olla just samanlaiset ja samanvärisetki :P mut on ne ihanat, ja ihanan viileet näin helteillä <3 mun mielestä sopii parhaiten ihan vaan mustan tuubitopin kanssa.

  - Shona

  VastaaPoista