perjantai 29. heinäkuuta 2011

the free house elf

Ajattelin kertoa, että olen katsonut viimeisen viikon aikana joka ikisen Harry Potter-elokuvan. Tai oikeastaan, katsoin ne kaikki 30 tunnin sisällä, huhuh! Järjestettiin Jannin, Juunin, Lotan ja Kallen kanssa pieni maratooni, jonka aikana syötiin ihan kamalasti, katsottiin välillä leffaa, tehtiin vähän pizzaa, käytiin ottamassa mun fisulla sen jäähyväiskuvat ja syötiin vähän lisää.

Aloitettiin leffamaratooni maanantaina iltapäivällä ja tiistaina joskus kuuden aikaan me muistettiin Jannin ja Juunin kanssa, että Finnkinolla on superpäivä ja varattiin äkkiä liput ja kipitettiin katsomaan Kuoleman varjelusten toinen osa. Voin sanoa, etten ole ikinä itkenyt niin paljon leffan aikana! Varjelusten ensimmäinen osa kera Dobbyn kuoleman otti mulla ihan tarpeeksi koville, niin voitte kuvitella miten kamalasti mä vetistelin jälkimmäisessä osassa. Puolet siitä leffasta meni ihan itkemiseen. Sit kun pääsin kotiin ja äiti käski kertomaan mitä siinä tapahtui, rupesin vaan uudestaan itkemään, koska tajusin ihan kunnolla ettei noita uusia leffoja tule. Luin sentään ekat Harry Potterit ekaluokkalaisena ja olin muksuna aika melkoinen fani. Tätä samaa stooria saa lukea varmaan miljoonasta blogista, mutta halusin silti kertoa, koska tää leffaitkuilu ylitti jo Tuulen viemän tason ja se on paha se! :D

Tässä vielä pari jäähyväiskuvaa fisulla. Sain sen myytyä 24h sisällä siitä, kun laitoin parit myynti-ilmoitukset kamerafoorumeille. Huomenna(/tänään) mulle pitäisi ilmaantua paketti, joka sisältää jotakin. Oon kuitenkin julma ja pidän teitä muka jännityksessä.

-- Tiedän ettei saisi tehdä tällaisia sekavia mammuttipostauksia, mut pakko pakko pakko julkaista loppuun yks kuva, josta olen erityisen iloinen. Se on kiva ja kesäinen.


Kävin tänään Porvoossa. Jee!

2 kommenttia:

  1. nää sun kuvas on aina iha älyttömän upeita ! :)

    VastaaPoista
  2. Et oo ainoo, joka vollotti vikassa Potterissa :D en oo ikinä itkeny leffassa niin paljon :,(

    VastaaPoista