torstai 21. heinäkuuta 2011

turku


The Cinematic Orchestra - Talk About Freedom


Käytiin alkuviikosta Turussa vanhoilla kotikulmilla äitin ja isin kanssa. Vitsi oli hauskaa kierrellä vanhan ala-asteen luona, käydä hakemassa torilta maailman parasta salaattia, kävellä Ruissalon kansanpuiston rannassa ja fiilistellä sitä merituulta. Tuli kyllä vähän ikävä, koska oon potenut viimeiset kahdeksan vuotta kamalaa identiteettikriisiä mun kotikaupunkini suhteen. Jotenkin toi reissu vahvisti sitä, että olen enemmän turkulainen kuin jyväskyläläinen, vaikka muutettiin tänne kahdeksan vuotta sitten. Siellä köpsötellessä ja autolla ajellessa kaikki tuntui vaan niin tutulta ja kaikista eri paikoista tuli mieleen ihania muistoja. En vaan jaksaisi odottaa kahta vuotta, että pääsen muuttamaan takaisin! Jos vaan saan opiskelupaikan, hehs!

Ainiin. Mun blogini postaustahti tulee hidastumaan nyt huomattavasti. Oman huolimattomuuden ja koirien armottoman reuhumisen seurauksena mun 50mm objektiivi tippui lattialle ja se on tällä hetkellä kahdessa osassa, enkä ole osannut asettaa tota etukappaletta paikalleen, vaikka mulla onkin ohjeet ton lasin purkamiseen. On vaan vaikeaa tehdä juttuja takaperin järjestyksessä. Miksei kukaan ole tehnyt ohjetta siitä, kuinka objektiivi kootaan ehjäksi!

Pistän mun kalansilmälinssin myyntiin tulevalla viikolla ja yritän sen jälkeen haalia kokoon sen verran rahaa, että saan jomman kumman näistä:Canon EF 85mm 1.8 USM vs. Tamron 17-50mm 2.8

Saa nähdä, tarvitsisin käyttökelpoisen objektiivin jo kahden viikon päästä. Ärsyttää!

5 kommenttia:

 1. Herranjumala toi kuva. Silmät tais lentää toisiin sfääreihin.

  VastaaPoista
 2. pisteleppäs myynti ilmoitusta blogiinkin ♥

  VastaaPoista
 3. Paula, haha kiitti. :D Photomatix on parhautta!

  Skinnyemily, toki toki! Eiköhän tosta mene ilmoitus kaikkiin mahdollisiin mestoihin, koska haluan siitä oikeasti eroon. (:

  VastaaPoista
 4. Itse sain juuri hankittua tuon Canonin objektiivin, aivan täydellinen! :)

  VastaaPoista
 5. Wini, siihen mäkin päädyin lopulta ja oon niin tyytyväinen!

  VastaaPoista