torstai 18. elokuuta 2011

"Be my only, be the water where I'm wading."


SDN48 - GAGAGA


Koska ulkona on harmaata, niin mun mielenikin on harmaata. En tykkää tosta jatkuvasta vesisateesta yhtään, koska haluaisin käyttää kivoja kenkiä, mutta en uskalla uhmata niiden materiaalia vesilätäköissä. Tänäaamunakin ajoin sellasen jäätävän ison ja syvän lätäkön läpi, kun en nähnyt eteeni tolta sateelta. Ja ei, en pahemmin katsele eteeni jos pyöräilen vesisateella. Ne piskot silmissä ovat jotain niin kamalaa.Ainiin koulukin alkoi! Olen jo nyt ihan kuollut ja se on huono asia, koska mulla on jouluun asti 40 viikkotuntia ja tosi tosi tärkeitä kursseja. Onneksi mulla on äidinkielen kurssit ehdottomalla suosikkiopettajallani ja yhteiskuntaoppi ja historia ovat parhaita. Jopa siitä huolimatta, että joudun tekemään historian tunnille parin kanssa tehtäväksi tarkoitetun esseen yksinäni, koska pari päätti häipyä paikalta. Saanpahan tehdä juuri sellaisen kuin haluan, eli parhaan! Hah. Yritän olla tänä vuonna tunnollinen koululainen ja skarpata opiskeluun, koska 14.3. ja kuoleman päivä, eli yhteiskuntaopin ylioppilaskirjoitukset lähestyvät kamalan nopeasti. Osaan tätä menoa YH2-kurssin kirjan ulkoa. Yritän käydä samalla läpi ykköskurssin kirjaa ja aaaargh. Pelottaa että asiat alkavat mennä sekaisin keskenään!

Mun on ihan pakko hehkuttaa, että sain hankittua itselleni wanhojen parin! Ihan huippukivaa, nyt ei tarvitse enää murehtia mistään muusta kuin juhlapäivän meikistä ja siitä, että puku mahtuu varmasti päälle! Tekisi mieli paljastaa millaisen olen hankkinut, mutta saakoot vielä pysyä salaisuutena. (:

4 kommenttia:

 1. oi sulla on jo mekko hankittuna ! saako udella, että mistä löysit ? :-) ite vasta oon selaillu ja miettiny millasta haluaisin.

  VastaaPoista
 2. Laura, ostin omani Zazabellasta! Käytiin kesälomalla Turussa, niin käytiin samalla Zazan myymälässä ja puku lähti kertaheitolla mukaan. :D

  VastaaPoista
 3. et näytä yhtään iteltäs noissa kuvissa :OO mutta aika hienoja! kuka sun pari on ;)

  VastaaPoista
 4. hei piä noi hiukset, sopii hullun hyvin !!

  VastaaPoista