maanantai 24. lokakuuta 2011

tunnustuksia


Glee - I Feel Pretty/Unpretty

Säännöt ovat seuraavanlaiset:

- kiittää tunnustuksen antajaa
Kiiitos paljon Laura, Juni, Ira ja Linda!

- antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
Hmmm no minäpä haastan Ellan, Alinan, Jannin, Paulan, Hannan, Liljan, Sinin ja Artun!

- ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
Laitan kaikille kommenttiboksiin viestiä! (:

- kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään:

1. Oon yleensä aina se, joka on äänessä ja hölöttää. Kun oon vähänkin tutumpien ihmisten kanssa, osaan olla tosi harvoin hiljaa, enkä välttämättä edes muista antaa puheenvuoroa toisille, hups. Tää on hyvä ja huono juttu, molempia sillei tasapuolisesti. Hyvää on se, että ei ainakaan tule mitään awkard hiljaisuuksia, mutta oon välillä huomannut, että joitakin (eli useita) ärsyttää se, että hölötän ihan liikaa. Toisaalta vieraiden ihmisten kanssa mua rupeaa ujostuttamaan ja jos en jotenkin heti vaistoa olevani samalla aallonpituudella, niin oon yleensä hiljaa ja jännitän ihan hirveesti puhumista. Useimmiten ihmiset on kuitenkin kivoja ja oon aika nopeesti taas se hölösuu.

2. Jos saisin matkustaa ihan mihin tahansa, lähtisin jonnekin tosi kauniiseen Aasian tai Etelä-Amerikan maahan valokuvaamaan kauniita maisemia ja ihmisiä. Antakaa mulle rahaa, KIITOS.

3. Haluaisin harrastaa klassista laulua. Tiedän ettei mun lauluäänelläni päästä miksikään Adeleksi tai Agnes Obeliksi, mutta tykkään laulaa klasuteoksia ja ennen kaikkea isommassa porukassa (odotan niiiin huomista kuoroa ja Händelin Halleluja-kuoroa!), koska mun oma ääneni ei kuulu niin paljoa läpi ja klassisia teoksia laulettaessa se ei kuulosta niin pahalta kuin muuten.

4. Tykkään teestä paljon. Ennen join tosi paljon vihreää teetä, mutta nykyään myös rooibokset menee siinä rinnalla. Yleensä juon teen kylmänä, koska olen loistava tunaroimaan ja poltan suuni vähintään kerran viikossa.

5. Haluaisin enemmän sellaisia kavereita, joiden kanssa voisi hengata myös vapaa-ajalla ja mieluiten tässä kaupungissa. En oikein ikinä kehtaa pyytää ketään mihinkään, koska pelkään tulevani torjutuksi ja sit nyhjään kaikki päivät kotona, vaikka voisi tehdä jotakin kivaa. Toisaalta tuleepahan tehtyä koulujuttuja - kaiken tän datailun ohessa.

6. Olen aivan friikkinä käsilaukkuihin ja juuri nyt tekisin mitä tahansa saadakseni Louis Vuittonin Alma MM- tai Artsy-laukun. Oivoi ne ovat kovin suloisia! Taas kerran mulle saa lahjoittaa rahaa.. (:

7. Teen "töitä" (= Nuoret-sivua) meidän paikalliseen sanomalehteen. Kirjoittelen siis aina silloin tällöin juttuja meidän joka toinen viikko julkaistavalle Nuoret-sivulle. Itse asiassa, lähetin aamulla toimitukseen kolumnin, joka julkaistaan ensi viikon keskiviikkona. Nyt työn alla on sivun pääjuttu, joka julkaistaan kolumnin jälkeisessä numerossa. Tykkään tosta hommasta ihan hirmuisesti, koska saan rahaa siitä että teen jotakin mistä tykkään ja alkukankeudesta huolimatta oon tavannut meidän toimittajaporukassa ihan mahtavia ihmisiä. (:

8. Just nyt en haluais mistään hinnasta seurustella. Onneks sellaiseen ei taida olla vaaraakaan!

2 kommenttia:

  1. Aaaa voi vitsit yllätyin kun bongasin oman nimeni tosta luettelosta, että kelle jaoit noita tunnustuksia, kiitos!

    VastaaPoista