sunnuntai 6. marraskuuta 2011

"It’s spring again to you but my season doesn’t change"


COCOROSIE - Lemonade

Joonas houkutteli mut tänään kuvauskierrokselle ja päädyttiin vähän sinne sun tänne. Käytiin mm. maailman siisteimmällä graniittilouhoksella ja ylikulkusillalla. Harmi vaan, että tuli tosi nopeasti pimeää ja vaikka Joonas oli ottanut salamat ja sontsat mukaan, niin niistä ei pahemmin ollut hyötyä, kun pimeässä tarkentaminen kävi hankalaksi ja tuulen ja epätasaisen maanperän takia sontsa kaatuili. Nyt oon aivan syväjäädytetty ja varmaan kuvistakin huomaa, että pakkanen kävi puraisemassa nenänpäätä. :3 Se ei kuitenkaan haittaa, koska oli hauskaa, kun autossa oli lämmintä ja sain itsestäni pitkästä aikaa kivoja kuvia ja jotain järkevää tekemistä tylsään sunnuntaipäivään!

Koeviikkokin loppuu tiistaina ja sen jälkeen saan nauttia viiden palkin jaksosta. Ajatus vapaasta palkista ja edes muutamasta viikottaisesta hyppytunnista ennen joulua kuulostaa enemmän kuin täydelliseltä. Olen raatanut niin reippaasti koko syksyn, että ansaitsen tän vapaan palkin!

3 kommenttia:

  1. mistä noi kivikasakuvat on? t.japsu

    VastaaPoista
  2. Ne on ööö Leppälahdessa! Taisiis kun lähdetään Vaajakoskelta Joensuun suuntaan ja mennään sen järven yli niin siellä!

    VastaaPoista
  3. Musta ois kivemman näköistä jos uskaltaisit rentoutua noissa kuvissa. Nyt oot kaikissa aina tosi jäykkä. :(

    VastaaPoista