maanantai 14. marraskuuta 2011

ultimate luxury + toivepostauksia


Osa 1: Ultimate luxury
Joku saattaa pitää uutta hajuvettä ja kašmirhuivia ihan itsesäänselvyyksinä, mutta minulle nämä ovat aarteita. Hajuvesi on D&G Anthology(Tarot)-sarjan numero 18 La Lune, jossa tuoksuvat mm. omena, ruusu, santelipuu ja myski. Uskomaton tuoksu, jonka päätin jo kesällä hankkia, kunhan tilaisuus koittaisi.
Tämä ensimmäinen osa vain sen takia, että halusin esitellä kauniin pullon ja unelmanpehmeän huivin, jota haluaisin pitää kaulassani kaiken aikaa.

Osa 2: toivepostaukset
Olen huomannut, etten oikein keksi mitään järkevää postattavaa blogiini. Sen vuoksi ajattelin, että lukijoilla on perjantaihin (18.11.) asti aikaa ehdottaa postauksia, joista parhaat toteutan seuraavien kahden viikon aikana. Nyt olisi oiva tilaisuus vaikuttaa tämänkin blogin sisältöön. Mun oma pääni kun lyö tyhjää ja tulevina viikkoina mulla on vapaa-aikaa -- paljon. Kiitos ja kumarrus, keksikää jotain hauskaa! :D

-Satu

5 kommenttia:

 1. Haluaisin kuvia puudeleista ja sun kodista!

  VastaaPoista
 2. Haluan videoita niitä on aivan liian vähän kaikissa blogeissa! :--D Pidät sen kameran mukana koko päivän ja kuvaat sen.

  VastaaPoista
 3. Toi La Lune on ihanaihanaihana<3 ja tää tulee ihmiseltä, joka ei todellakaan ole herkkien kukkaisten tuoksujen ystävä. Koko D&G:n kyseisen tuoksusarjan pullojen designkin on just eikä melkeen mun makuun, aina pakko hypistellä niitä sokoksen kempparilla. Ainoo miinus tässä oli sen hinta, ja huono pysyvyys mun iholla, siks en ite kyseistä taida raaskia hankkia, huokaus...

  - Shona

  VastaaPoista
 4. Shona, joo se on mielettömän ihana. <3 Tykkään kun Dolce tekee naisille muitakin kuin kukkaishempeilytuoksuja, ihan parasta! En oo uskaltanut tuota tuoksua hirmuisesti käyttää iholla, mutta ainakin kashmiriin ja pashmiinaan se imeytyi uskomattoman hyvin.

  VastaaPoista