maanantai 13. elokuuta 2012

Before the start began, I always saw the end.

Mau paiskasi muutama päivä sitten 11 kysymyksen haasteella. Olen tehnyt tämän jo kerran aikaisemmin, mutta menkööt uudestaan! Samalla seassa parasta musiikkia.

1. Ketkä ihmiset inspiroi sua eniten?
En rupea nimeämään ketään erikseen, mutta mua inspiroivat ihmiset, jotka eivät lannistu vastoinkäymisissä, vaan osaavat kääntää ne voitoksi ja jotka ovat valmiita näkemään vaivaa unelmiensa eteen.

2. Ootko joskus ensin inhonnut, ja sit pian jo himoinnut jotain uutta muotijuttua?
Ei nyt äkkiseltään tule mieleen mitään erityistä. (:

3. Linkitä yks sulle tärkeä biisi ja kerro siihen liittyvä muisto?
Tän postauksen mukana tulee muutama aika tärkeäkin biisi, mutta joku muisto.. Ei nyt yksittäisestä biisistä, mutta monista Olavi Uusivirroista tulee mieleen taannoisena kesänä vietetty ilta pienen lammen rannalla rakkaiden ihmisten seurassa. Istuttiin ja ihmeteltiin, itkettiin ja naurettiin ja harhailtiin öisen pikkukaupungin kaduilla.

4. Jos perustaisit ravintolan, millainen teema sillä olis?
Haluaisin mun ravintolani näyttävän skandinaaviselta. Sopivissa määrin vaaleaa puuta, luonnonkiveä, Aalto-juttuja siroteltuna sinne tänne. Jotain yksinkertaista, linjakasta ja vaaleaa.

5. Jos nyt heti pitäis päättää, niin mikä susta tulis 'isona'?
Asianajaja tai rikkaan hevostilallisen vaimo.

6. Mikä on paras leffa jonka oot nähny?
Lost In Translation. En vain kyllästy tuohon elokuvaan koskaan, voisin katsoa sen uudestaan ja uudestaan. Hyvänä kakkosena ja kolmosena In The Mood for Love ja Hierro. Pidän elokuvista, joita pitää pohtia vielä jälkeenpäin ja joihin pitää keskittyä sataprosenttisesti, jotta niiden juonta voisi ymmärtää edes vähän.

7. Entäs paras kirja jonka oot lukenu?
Syvällisempänä opuksena Michael Enden Momo on yksi ihanimmista ja rakkaimmista, mutta tykkään myös Sophia Kinsellan ja Marian Keyesin hömppäromaaneista. Olen lukenut niitä tämän kesän aikana aivan liian monta ja yhtä monta on vielä lukematta!

8. Mitä kuuluu? Silleen oikeesti!
Mulle kuuluu oikeastaan aika hyvää. En tietenkään haluaisi lähteä kouluun tai lukea ylioppilaskirjoituksiin, mutta toisaalta kaipaan oppitunteja ja edes jonkinlaista normaalia aikataulutusta elämään. Koen myös hämmennystä erään asian ja ihmisen takia, haluaisin lähteä vielä edes yhdelle kesäiselle retkelle ja katsoa elokuvan.

9. Mitä sellaista tapahtu viime vuonna, joka muutti sun elämääs johonkin suuntaan?
Tällainen kysymys kun tulee nenän eteen, tuntuu ettei ole mitään muistikuvia viime vuodesta! Jotenkin vuosi 2011 oli tasainen: mitään mullistavaa ja erityistä ei kai tapahtunut. Tai alkuvuodesta podin vielä eron jälkeistä tunnemyrskyä ja loppuvuodesta voitin piirinmestaruuden ja sain uudenlaista pontta näyttelyharrastukseen, mutta mitään muuta mullistavaa tuskin tapahtui.

10. Onko sulle tapahtunu joskus jotai jännää "yliluonnollista", tai sen tuntuista? :D
Ei ole ja yritän olla myös ajattelematta sellaisia mahdollisimman paljon. Olen niin hermoheikkoa sorttia, että jos rupeaisin ajattelemaan yliluonnollisia, menisi varmaan yöunet useammaksi viikoksi.. :D

11. Miksi aloit kirjoittamaan blogia?
Noloa tunnustaa, mutta ihan sen vuoksi, että se vaikutti jotenkin tosi coolilta. Se taisi pyöriä jossain vuoden 2008-2009 paikkeilla, kun blogit alkoivat pikkuhiljaa yleistyä ja olla näkyvämmin esillä, joten pitihän sitä omakin pistää pystyyn. Voyage call-nimen annoin blogille kuitenkin vasta vuonna 2010.


1 kommentti:

  1. Jeijj kiinnostavat vastaukset! :) Placebo - Never Ending Why -> IHANA..!

    VastaaPoista