perjantai 24. elokuuta 2012

The Versatile Blogger


Lykke Li & Kleerup - Until we bleed♦ Nimeä 15 bloggaajaa.
♦ Ilmoita heidän nimeämisistään heidän blogissaan.
♦ Jaa 7 faktaa itsestäsi.
♦ Kiitä bloggaajaa joka nimesi sinut.
♦ Lisää Versatile Blogger Award kuva blogipostaukseen.Kiitos kaunis Liljalle!
Olen taas niin laiska, etten jaksa nimetä ketään, etenkään 15:tä bloggaajaa. Jos haluat tehdä haasteen, niin siitä vaan. Sinut on haastettu. (:

1. Mulla on ollut aina superlyhyet ja pehmeät kynnet, koska soitin 13 vuotta pianoa ja olin kaupanpäälliseksi stressipureskelija. Onnistuin kuitenkin kielikurssin aikana tsemppaamaan itseäni niin paljon, että sain kynnet kasvamaan niiden normaalista mitasta pois ja heinäkuun lopussa ne olivat pitkät (mutta edelleen pehmeät). Huomasin tässä alkuviikosta, että kaikista pisimmät kynnet ovat kuitenkin jo tosi vahvat ja lyhyemmät tulevat hyvää vauhtia perässä, jee!

2. Aina kun löydän jonkun hyvän biisin tai artistin, tuppaan kuluttamaan sen puhki. Silloin kun Spotifyssa oli kappalekohtainen kuunteluraja, klikkasin hyvän biisin aina alkuun ennen vaihtumista uuteen ja saatoin kuunnella sen sitä kautta varmaan 20 kertaa putkeen ilman merkkejä kyllästymisestä. Nykyään tyydyn ainoastaan kuuntelemaan hyvän artistin biisejä päivästä toiseen tai tekemään parista hyvästä soittolistan, että saisin edes jonkinlaista vaihtelua.

3. Olen puhunut blogin puolella aika paljon siitä, mitä haluaisin tehdä aikuisena ja siitä, että haluan yliopistoon opiskelemaan. Viimeaikoina päähän on kuitenkin pälkähtänyt, etten hakisikaan tulevana keväänä yhtään minnekään. Johan tässä on kohta kuusi vuotta opiskeltu ilman taukoja ja milläpä edes eläisin, kun hyvällä tuurilla pääsisin 18-vuotiaana yliopistoon, jolloin vanhempien tulot vaikuttaisivat tukitasoon. Jep, taidan pitää pahamaineisen välivuoden ja korottaa silloin tarvittaessa parit yo-arvosanat ja aloittaa opiskelemaan venäjää.

4. Mun huoneeni seinät ovat yhtä tapetoitua lukuunottamatta punaiset. Sain 2009 keväällä päättää huoneen uuden värimaailman ja silloin halusin ehdottomasti punaista ja tapetoidun tehosteseinän. Punaisen aika taitaa kuitenkin olla ohi ja kunhan tässä päästään muutakin kämppää remontoimaan, väri vaihtuu johonkin kivaan harmaaseen (ja huhun mukaan pääsen itse heilumaan pensselin kanssa...). Saanpahan hankittua sen ihanan aniliininvärisen päiväpeitonkin, jota olen haikaillut viimeiset pari vuotta!

5. Mulla on tässä jaksossa neljä kurssia koulussa: ÄI8, ENA7, ENA9 ja TE6. Lisäksi valkkasin liikunnan aerobic-kurssin ja musiikista kuoron, joissa en ole vielä kummassakaan vaivautunut käymään kertaakaan (kuoron kohtalosta en edes tiedä). En ole tällä hetkellä ollenkaan varma tulenko saamaan sitä maagista 75 kurssia täyteen kevääseen mennessä, kun mun rakkaimmissa aineissani pakollisia ja syventäviä kursseja on niin minimalistiset määrät, enkä tahtoisi tappaa aikaani tunneilla, joilla en viihdy. Voi miksen ole kiinnostunut matematiikasta, fysiikasta ja kemiasta?

6. Rakastan lukemista yli kaiken. Lapsena luin ihan hirveät määrät kirjoja ja ramppasin jatkuvasti kirjastossa hakemassa lisää. Meillä on myös kotona joku maaginen nelinumeroinen lukema (veikkaan nelosella tai vitosella alkavaa..) kirjoja. Niitä on oikeasti joka paikassa ja jokaisessa huoneessa, mutta ehdin siitä huolimatta olla tässä muutamia vuosia täysin kirjallisuudelta pimennossa, kunnes tänä keväänä intouduin taas lukemaan oikein urakalla. Nyt mieli tekisi aloittaa Sofi Oksasen Puhdistus uudestaan, mutta taidan siirtää sen aloittamista vielä "parilla" viikolla, koska kaikki tärkeämmät lukemiset saattaisivat unohtua.

7. Mulla on huono itsekuri ja tahdonvoima. Joskus pienempänä pystyin tekemään päätöksiä, jotka pitivät oikeasti, mutta nykyään on ihan turhaa puhua mistää hienoista karkkilakoista, läksyjen tekemisestä kokonaisen jakson ajan tai lenkkeilystä kuusisataa kertaa viikossa. Aloitan aina jonkun projektin, mutta se jää jotenkin kesken, jos epäonnistun tai keksin jotain uutta. Tämä on se asia, jonka muuttaisin itsessäni välittömästi, jos sellaiseen annettaisiin mahdollisuus.


Johan intouduin juoruamaan. Pahoittelen samalla pientä hiljaisuutta blogin puolella. Tällä hetkellä vapaa-aika täyttyy aika tehokkaasti kouluhommista, joten mitään kerrottavaa ei sen kummemmin ole. Tietysti jotain päivän asuja voisi esitellä, mutta en tiedä kuinka kauan jaksaisitte olla kiinnostuneita farkut-converset-paita-ulkoilutakki-yhdistelmästä. (: Hauskaa viikonloppua, nyt on aika hoitaa läksyt pois alta ja pistää ruoka uuniin!

4 kommenttia:

 1. Sulla on ihana tapa kirjottaa, lisää tällaisia postauksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa kiva kiitos, pitää katsoa jos jaksais useamminkin kirjotella pidempiä stooreja. (:

   Poista
 2. No mää joskus mietinki, että ei sua siellä koulussa paljoa näy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja mulla on toi äikkä vielä siellä toisella koululla ja sen tunnit aina oman lukujärjestyksen ekoilla tai vikoilla tunneilla, niin en mä pahemmin ehdi Cynkkarilla hiihtelemään. :D

   Poista