keskiviikko 8. elokuuta 2012

You took a jump into forever, a leap of faith I could not takeAamulla suunnittelin lähteväni heti paikalla koirien kanssa lenkille, mutta ikkunasta ulos kurkistaessa suunnitelmat muuttuivat. Huoneen siivoaminen takkuaa, hiusten kihartaminen epäonnistui ja kukkakaalista tuli kaikkea muuta kuin al dente. Jos vielä pari kuukautta sitten kirosin ruskeita hiuksia, kaipaan niitä taas vaihteeksi takaisin. Ehkä sitten syntymäpäivän jälkeen.. Ehkä.

Juuri nyt etsin sopivaa vaaleanpunaista kuohuviiniä syntymäpäiväksi (44 päivää!). Mission impossible? Mahdollisesti.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Asiasta kukkaruukkuun. Kiinnostusta kysymyspostaukselle, videopostaukselle, toivepostaukselle, jollekin tietylle postaukselle, arvonnalle, you name it? Toiveita saa esittää kommenttiboksissa.


6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! c: Ja ihania biisejä mut ylempi ei suostu soimaan :( Noi blondit on just kivat! Harkitse tarkkaaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa kiitti kun huomautit tosta biisistä, nyt pitäis pelittää. Kattoo mitä keksin vielä, tällä menolla kutreista on kyllä jäljellä pelkkä kiiltävä kalju. :D

   Poista
 2. mä niin rakastan ku teit tänki postauksen samalla tekniikalla kuvien koon osalta ku ton edellisen!

  ps. miks videopostaus on yliviivattu? >:-------( tee vaik huonepostaus, ni pääsen taas kuolaan niitä sun kivoja tapetteja! hehee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattelin vähän, että saa toi neliösysteemi jäädä tänne pysyvästi. Menee enemmän kuvia ja pienempään tilaan! :D

   Vedin videopostauksen yli, koska sellaista ei tänne taideta ihan äkkiä saada. :D Tai ainakaan ennen kuin saan kameran, jolla sellaisen voisi ylipäätään kuvata!

   Poista
 3. Kuoviiniongelmaasi... Mitenkäs kelpaisi Fresita tai Fragolan se mansikkajuoma? :D Fresita on ehkä mansikkakuohareista paras. Fragolan nimeä on nyt tarkalleen muista, siinä pullossa lukee jotain tyyliin Fragola Beautiful Fruits. Jotkut kehuu Muscadoria, jotkut taas Tosti Butterflyta (joka ei tosin oo pinkki).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä. Fresitaa ajattelin varsinaisia bileitä varten hankkia kyllä, mutta perheen kanssa skoolailua ajatellen olen nyt päätynyt Yellowglen Pinkiin tai KWV:n Sparklin Rosén, kun ei olla kukaan oikein makean ystäviä. (:

   Poista