torstai 18. huhtikuuta 2013

ylitsepääsemättömän oppinut


Mietin pitkään haluanko esitellä yo-juttujani ennen varsinaista juhlaa, mutta tylsyyksissäni ja onnesta soikeana päätin kuitenkin tehdä pikakollaasin. Vaihdan mielipidettäni mekkojen suhteen noin puolen tunnin välein, enkä saa päätöstä millään tehtyä, sillä molemmat ovat kauniita ja omasta mielestäni juuri minun näköisiäni. Päädyn varmaankin heittämään noppaa sovituskopin lattialle tai vähintäänkin järjestämään kansanäänestyksen, jotta saan päätökseni tehtyä. Vasemmanpuoleinen on ollut viimeisen kuukauden ajan suuri rakkauteni kohde. Ensimmäistä kertaa sovittaessani en kuitenkaan pitänyt siitä, mutta eilen äitini hoksasi, että sovittamani yksilö oli auttamatta liian suuri. Oikeanpuoleinen taas herätti mallikuvissa ja henkarissa lähinnä inhoa, mutta kehotusten jälkeen innostuin siitä varovaisesti ja nappasin sen mukaani sovituskoppiin. Kappas kummaa, raskausröijyn sijasta huomasinkin pukeutuneeni äärettömän kauniiseen mekkoon, jota en tahtonut ottaa pois päältäni. Avonaisemman selkänsä vuoksi se tulee todennäköisesti vaatimaan kaverikseen neuletta tai jakkua, mutta muuten mekko on lähes täydellinen. Huomenna menenkin sovittamaan vihreästä vaihtoehdosta oikeaa kokoa ja pääsen lopultakin tekemään päätöksiä. Miten yhden mekon valitseminen voikin olla näin hermoja raastavaa! Löytyykö kohtalontovereita?

3 kommenttia:

 1. ei tuo selkä mun mielestä ole liian avonainen! molemmat on aivan ihania, tykkään vasemmanpuoleisen kaulushommasta mutta ehkä silti valitsisin tuon oikeanpuoleisen :-)
  mulle yo-mekon valitseminen oli muutaman minuutin päätös. tiesin ettei kaupoista täältä oulusta löydy mekkoa joka ei olisi joka toisen vastaantulevan ylioppilaan päällä. tilasin sitten asosilta ja hyvä mekko tuli. tosin näin jälkeenpäin ajateltuna se oli hieman liian lyhyt :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se muuten olisikaan, mutta stressin jäljiltä selkäpuolen iho on vain niin kamalassa kunnossa, ettei sitä tee mieli sen kummemmin esitellä. Saa nähdä kumpaan nyt lopulta päädyn, kun vielä isäkin pääsee makutuomariksi. (:
   Mä kanssa selasin paljon Asosta, mutta nyt kevään puolella sieltä ei enää löytynyt niin kivoja mekkoja kuin syksyllä. Toi helman mitta on kyllä ikuinen ongelma, mutta kunhan mekko on muuten mieleinen, ei tollainen pikkuinen ongelma ole niin paha!

   Poista