tiistai 20. elokuuta 2013

Seikkailu alkaa!

Moi kaikki! Hengaan tällä hetkellä Helsinki-Vantaalla ja arvaatte varmaan miksi! 15.30 lähtee lento Tukholmaan, jonka kautta päädyn illaksi Brysseliin, arvatkaa kuinka jännittynyt olen! Pakkasin laukkuja vielä aikaisin aamulla ja päästin ensimmäiset paniikki-itkut jo kotona, koska en halunnut ottaa koiria mukaan automatkalle. Lentokentällä taisin vaan halata vanhempia nopeasti, jotta tilanne olisi mahdollisimman nopeasti ohi. Kieltämättä itku on edelleenkin herkässä, mutta yritän pitää ajatukset kasassa ja keskittyä kaikkeen kivaan. Ehkä Arlandan kentällä helpottaa, kun pääsen lohtushoppaamaan puuttuvia tavaroita ja saan eteeni Starbucksin Frappuccinon. Nyt marssin ostamaan matkalukemista ja alan jännittää ensimmäistä lentoa! br>
Pitäkää huoli Jyväskylästä ja Suomesta, niin mä pidän huolen Brysselistä. :)

// Välipäivitys Tukholmasta. Hengissä ollaan ja ensimmäisestä lennosta selvitty. Nyt on pienet ostoksetkin tehty (koko tax-freessä ei ollut myynnissä kynsilakanpoistoainetta >:() ja hengaan vähän aikaa Starbucksin ilmaisessa wifissä. Alkaa jännittää entisestään, hui!


9 kommenttia:

 1. Onnea matkaan! Eiköhän sieltä Belgiastakin löydy kaikki tarpeellinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saa nähdä miten mun shoppailujen käy, kun kaikki on ranskaksi tai hollanniksi ja joudun aika paljon arvailemaan. :D

   Poista
 2. Tsemppiä sulle kauheesti! Oon myös suuntaamassa Pariisiin aupparoimaan ja jännitys on kova.. Mutta vielä pari viikkoa aikaa mun lähtöön.

  Sulla on tosi kiva blogi, jään seurailemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sulle kanssa paljon tsemejä ja ota ilo irti viimeisistä viikoista, koska ne menevät järkyttävän nopeasti. (:

   Poista
 3. Onnea reissuun! Tiiän ton "itku herkässä" -tunteen. Pidetään Jyväskylä hallussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit kuvitella miten mä nieleskelin kunnon superparkua, kun äiti näytti koiria webkamerassa. :--D Mut jea, pidä siitä hyvää huolta ja muista vallata Ruma!

   Poista
 4. jee (: muista tehä postaus paikasta jossa asut !! Haluan sen. :D Avasitko kortin? :D

  VastaaPoista