lauantai 3. syyskuuta 2011

"I'll fly with you"


Skrillex - First Of The Year (Equinox)


Käväisin tänään päiväseltään Tampereella viihdyttämässä Ellaa. Tarjolla oli shoppailu- ja kuvausterapiaa by Satu. Mun reissulla oli Ellan seuran lisäksi toinen tarkoitus: kävin ostamassa itselleni uuden käsilaukun! Vanha ja raihnainen, äidiltä peritty laukkuvanhus päätti ottaa ja kuolla viikko sitten (keskellä koulupäivää tietysti), joten päätin käyttää yhden kuvauskeikan tuotot astetta parempaan tarkoitukseen ja ostaa kunnollisen laukun. Kunnollinen laukku on se kauan himoittu Longchampin Le Pliage.

Ainiin, mikä siinä on että Subwayn tyypit onnistuvat aina runnomaan mun sämpylää. Niin kävi Petran visiitillä ja myös tänään. Ensin sain vaan puolikkaan, kun pyysin kokonaista (ai mikä syöppö?) ja kokonaisen se työntekijä leikkasi ensin veitsellä mutta lopulta repi sen auki käsillään. Subwayssa on hyvät sapuskat (grillattu kananrinta salaatilla tomaatilla kurkulla sipulilla ja makea sipuli-kastikkeella ja valkosipulilla!), mutta kyllä mua vähän ärsyttää, että saan aina niitä rumaksi silvottuja sämpylöitä. Miksi juuri minä? Mur.
Paita GT, laukku Longchamp, pöksyt Veromoda, kengät Vagabond, kello Guess


Haluisin käydä ottamassa tällaisia kuvia lisää, mutta ens kerralla matkaan voisi ottaa jalustan, koska mun kamerakäteni ei ole siitä vakaimmasta päästä.6 kommenttia: