lauantai 9. maaliskuuta 2013

loman loppu


01. high fashion 02. muinaiset korkeakulttuurit 03. naama 04. team sohvaperunat 05. kohti toista maailmansotaa 06. muumilaakso
07. HBL a.k.a lue ruotsin kirjoituksiin 08. lohtushoppaus 09. liikaa teetä 10. tomaatti-linssi-broileri-kurkkukuutiokeitto


Kolme viikkoa ei riitä mihinkään. Takana 47 sivua historian muistiinpanoja, neljä kirjaa (2 to go..), hajonnut selkä, loputtomat määrät teetä ja termosmukien testausta, itkupotkuraivareita, maanista lukemista, kirjojen pakoilua ja seinän tuijottamista. Huomenna lukuloma loppuu ja alkaa kahden viikon paniikkiputki: 30 tuntia istumista käsi krampaten.

Suurta iloa kuitenkin tuotti se, että täytin yliopistohaun ja tilasin pääsykoekirjan. Kahden viikon päästä vaihdan koulukirjat mediayhteiskuntaan, artikkeleihin ja tieteellisiin teksteihin.

12 kommenttia:

 1. moikka!

  susta on nyt tehty esittely blogiyhteisöön (anteeksi viivytys)
  http://labevi.blogspot.fi/2013/03/voyage-call.html

  VastaaPoista
 2. kiva blogi ja kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 3. Onnea kirjoituksiin!

  VastaaPoista
 4. http://vlipin.blogspot.fi/2013/03/riimit-on-rautaa-torvet-on-messinkii.html
  Päätin haastaa sut tähän :) jos siis on aikaa etkä ole ennen tehnyt!

  VastaaPoista
 5. Mä join syksyllä tota teetä liikaa, mut se on kyl tosi hyvää :D Yritin saada sil synnytystä käynnistymään :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha klipperin teet/haudukkeet on kyllä tajuttoman hyviä! (:

   Poista
 6. Vastaan sulle vielä tänne kamerapostaukseen laittamasi kysymyksen, että näet tämän! :)

  Canon näkee ehkä markkinat aloittelijoissa ja pitkän linjan ammattilaisissa ehkä. Eihän tuolta suunnalta oikein minijärkkäreitäkään näytä tulevan, siis jos vertaa esim. Olympukseen... Tosin eihän tämä kauas jää, melkein tonnin kuitenkin uutena kustantaa, ja kuinka moni edistynyt harrastelija edes yli tonnia haluaa kameraansa sijoittaa? En minä ainakaan halunnut.

  Eikös 7D, 600D ja 60D ole melkein vuoden säteellä saman ikäistä settiä muuten? Sikäli näissä kaikissa olisi jo vanhentunut tekniikka, vaikka kyllä peukutan omaa kameraani, sen verran hyvä se on ollut. Tai ehkä kohta markkinoille tulee se eos 8D, vaikka kahdella DIGIT 5 -prossulla hintaan 1400 euroa. :D

  Välimalli taitaa edelleen olla se Canon EOS 5D Mark II? :D Tai tuntuu, että kaikki "edistyneet harrastelijat" jossain vaiheessa ostavat aina sen, tai muuten ei ole tarpeeksi "ammattilainen". Eihän kropilla voi kuvata... ;)

  Ja saahan tuon 6D:n melkein jo siihen hintahaarukkaan!

  http://www.scandinavianphoto.fi/tuote/1002683546/canon-eos-6d-kamerarunko?gclid=CMHL4Z65jrYCFYqvzAodsGYA0g

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin mun piti sulle vastata! No onhan se ihan ymmärrettävää, että aloittelijoihin panostetaan, koska järjestelmäkamerat (ja erityisesti noi minit) ovat niin kovassa huudossa ja ostajia tuntuu riittävän loputtomiin ja ammattilaiset taas upottavat hankintoihinsa hieman toisen luokan summia.. (:

   Tarkistin ihan Wikipediasta ja mun muistini on näköjään 7D:n suhteen pettänyt, ei se näköjään neljää vuotta vanhempi malli olekaan. Mutta onhan se runkona sen verran jäljessä uudemmista, että tonni on ehdoton maksimihinta minkä siitä olen valmis maksamaan. Saa nähdä, jotkut ovat noista uusista rungoista puhuneet kovasti, mutta en usko tohon omaan hintaluokkaani ilmestyvän mitään. :D

   Hahah Markku Kekkonen nyt on oman aikansa legenda, joten pakkohan se on jokaisen tosikuvaajan omistaa. ;) Mä en varsinaisesti koe tarvitsevani full frame-runkoa mihinkään, joten senkin takia edistyneille harrastajille tarkoitetut cropit riittäisivät vallan mainiosti. Mut saa nähdä missä hinnassa noi rungot heiluvat kesäkuussa. Canonissa tietysti houkuttaa se, että se on tuttu merkki ja Nikonit tuntuvat käytössä paikoitellen epäkäytännöllisiltä, mutta tällä hetkellä Nikonin tarjoama hinta-laatusuhde taitaa olla enemmän kohdillaan mun tarpeideni kanssa.

   Poista
 7. ihana tää blogin ulkoasu ja kuvat muutenkin, tää blogi on oikeesti kaunis! Älä vaan ikinä tee tästä massablogia ethän? :)

  VastaaPoista