lauantai 18. toukokuuta 2013

"are you looking for happiness?"

Kuuluisasti olen menettänyt jokaisen koirapostauksen jälkeen vähintään yhden lukijan, mutta senkin uhalla haluan näyttää teille jotakin! Monien mielikuvat koiranäyttelyistä todellakin ovat glamouria, liitelyä kauniiden ja puhtoisten hauvojen kanssa upeissa messuhalleissa jakkupuvut päällä. Tänään tuli nähtyä harrastuksen toinen puoli, jonka monet tuntuvat unohtavan. Kaatosade ja hiekkapohjainen ravirata. Rapaa kilotolkulla koirien tassuissa, omissa vaatteissa ja kengissä.

Kuvien välillä aikaa on ehtinyt kulua parisen tuntia. Välissä on koettu kaatosade, junior handler-kilpailu sekä näyttelyn kauneimman veteraanin valinta. On seisty teltassa kuuntelemassa ukkosta, hoputettu tuomaria ja ennen kaikkea juostu päättömästi ympäri ravirataa.

Kuvissa voitte muuten ihastella sitä näyttelypäivän kauneinta veteraania. Kenties tuomari ottikin ison kehän juontajan toteamuksen kurajuoksukilpailusta astetta totisemmin tai teki harvinaisen huonoa pilaa. Taakse jäivät vitivalkoiset ja puhtoiset bichon friset, powder puff-harjakoirat, cotonit ja kumppanit. Selkeästi kurassa ja ravassa on voimaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti