maanantai 30. syyskuuta 2013

The Color Run

Eilen Tour & Taxille kokoontui yli 10 000 iloista ihmistä juoksemaan viisi kilometriä. Kuulostaa tylsältä vai mitä? Tylsän juoksutapahtuman sijaan kyse oli Color Runista, juoksusta jonka aikana osallistujat kuorrutettiin iloisen värisillä jauheilla. Mandy mainitsi tapahtumasta joskus ensimmäisten viikkojen aikana, mutta se oli tuolloin myyty loppuun. Lippuja kuitenkin laitettiin myyntiin lisää ja niinpä siinä kävi, että myös viisi iloista suomalaista pääsi juoksemaan jauheiden joukkoon.

Tällä hetkellä kroppa on "hieman" kipeänä, sillä juoksin koko matkan huonoilla ja halvoilla tennareilla ja reitin varrella oli paljon kivikkoa ja mukulakiviä, joille nilkat sanoivat au au au. Mutta hei, hauskaa oli siltikin, niin mitäpä sitä pienistä kolotuksista valittamaan. After partytkin olivat varsin hauskat, vaikka tuntui jotenkin omituiselta, että tapahtuma loppui jo kahdeksalta illalla, eikä jatkunut pitkälle yöhön, koska meno oli ihan mieletön! Allekirjoittanut lähti paikan päältä jo kuuden jälkeen, kun kaikki silmiin mennyt värijauhe alkoi ujuttautua piilolinssien alle ja viikon jatkunut kipeily verotti voimia.

Nyt vain jäädään jännäämään, että saadaanko ensi vuonna juosta Color Runia Helsingissä, vai pitääkö keväällä poiketa esimerkiksi Amsterdamiin kokemaan hollantilaisten versio tapahtumasta!
team Suomi!

3 kommenttia:

 1. Tää kuulostaa kyllä niin siistiltä! Tarttuko hiuksiin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se oli niiiin kivaa! mut ei väri tarttunut hiuksiin, vaikka kipattiin melkein pussillinen jauhetta sekaan ja vielä lisättiin väriä hiusten kastelemisen jälkeen. mulla on latvoissa vähän punertavaa raitaa, mutta muuten näytän ihan normaalilta. pöh. ):

   Poista
 2. Intiassa tollasia samantapaisia värijauheita käytetään Holi juhlan aikaan ja sielläkin niitä vaan heitellään toisten päälle ihan randomisti kaduilla. :D

  VastaaPoista